Beste elektrische kookplaten 4 pits 2024 [Top 10 lijst]

Laatst bijgewerkt: 10 apr. 2024

Zoek je naar de perfecte elektrische kookplaat 4 pits voor in jouw keuken, maar zijn er te veel opties om uit te kiezen? Wij onderzochten wat de consument in het algemeen de beste kookproducten vindt, waaronder de elektrische kookplaten 4 pits. De best geteste elektrische kookplaten 4 pits vind je daarom bij ons! Een elektrische kookplaat 4 pits kopen? Bekijk hieronder onze top 10 beste elektrische kookplaten 4 pits van dit moment. Met zorg uitgekozen door onze experts. De keuze bestaat dus nog maar slechts uit 10. Wel zo makkelijk! Klik hieronder voor de top 10.

De 10 BESTE elektrische kookplaat 4 pits reviews in 2024

Maak jouw keuken compleet met een elektrische kookplaat 4 pits. Bekijk hier de top 10 beste elektrische kookplaten 4 pits. Vergelijk ze allemaal met elkaar, een Inventum VKI6010ZIL Vrijstaande inductie kookplaat kan namelijk perfect bij jou passen. Dat het niet de nummer 1 is, betekent niet dat het geen fantastische elektrische kookplaat 4 pits is. Onze elektrische kookplaten 4 pits test heeft uitgewezen dat alle 10 in de lijst topproducten zijn. Anders komen ze ook niet in onze lijst. Maar wat is de beste elektrische kookplaat 4 pits? Dat kan alleen jij voor jezelf bepalen. De onderstaande elektrische kookplaten 4 pits vergelijken, is daarom een must voor de beste aankoop. Kijk hieronder voor alle super modellen van dit moment.

1. Tomado TIH5501B Inductiekookplaat

5/5

De Tomado TIH5501B Inductiekookplaat Vrijstaand 1 fase plug play Touch bediening zal je kookervaring naar een hoger niveau tillen. Met 4 kookzones, elk met 9 kookstanden, kun je moeiteloos een heerlijke maaltijd maken. De intuïtieve touch bediening betekent dat je in een oogwenk de perfecte stand kunt instellen. Je kunt ook de kookwekker instellen, zodat je precies weet wanneer je eten klaar is. Daarnaast heeft deze inductiekookplaat ook een boostfunctie. Hiermee kun je de kooktemperatuur snel verhogen, waardoor je maaltijd nog sneller klaar is. Je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken en je kunt direct beginnen met koken. Koken op inductie wordt steeds populairder en met deze kookplaat is je keuken meteen klaar voor de toekomst.

2. SIMFER Inbouw Elektrische Kookplaat

5/5

De SIMFER BIH-6040 inbouw elektrische kookplaat is een perfecte keuze voor elke keuken. De kookplaat is uitgerust met een timer die u kunt instellen om het koken op het juiste moment te beëindigen. Het energieverbruik is erg laag en de kookplaat heeft een krachtige verwarming met een vermogen van 2200 watt. Bovendien kunnen alle kookzones individueel bediend worden. De SIMFER BIH-6040 inbouw elektrische kookplaat is een gebruiksvriendelijk en veilig apparaat. Het is voorzien van een anti-brand systeem dat je kookomgeving veilig en comfortabel maakt. Bovendien heeft de kookplaat een groot display met aanraakbediening en een handige timer. De kookplaat is voorzien van een kortsluitbeveiliging en een oververhittingsbeveiliging voor extra veiligheid. De kookplaat is gemakkelijk schoon te maken dankzij het roestvrijstalen oppervlak.

3. Inventum VKI6010ZWA Vrijstaande inductie kookplaat

5/5

De Inventum VKI6010ZWA is een vrijstaande inductiekookplaat met 4 kookzones. Deze kookplaat is eenvoudig te bedienen dankzij de tiptoetsen. Elke kookzone heeft een boostfunctie voor extra vermogen en een instelbare timer. De restwarmte-indicatie en toetsenblokkering zorgen ervoor dat de kookplaat veilig en gemakkelijk te bedienen is. Bovendien is de Inventum VKI6010ZWA eenvoudig schoon te maken. De glazen kookplaat is krasvast en heeft geen vervelende naden of spleten waar vuil in kan komen. Met een vochtige doek kan je de kookplaat eenvoudig schoonmaken. De kookplaat is daarnaast voorzien van een oververhittingsbeveiliging, wat ervoor zorgt dat de kookplaat ook na langere kooksessies optimaal en veilig functioneert.

4. AREBOS glaskeramische kookplaat

5/5

De AREBOS glaskeramische kookplaat met 4 kookzones is een multifunctioneel apparaat dat het koken eenvoudig en plezierig maakt. De autarkische kookplaat heeft een timer met een bereik van 1 tot 99 minuten, zodat u gemakkelijk heerlijke gerechten kunt bereiden. Met de restwarmte-indicator en het kinderslot kunt u uw veiligheid en de veiligheid van uw gezin bewaken. De kookplaat is gemaakt van duurzaam glaskeramiek. De glazen panelen zijn voorzien van een anti-aanbaklaag waardoor het makkelijk schoon te maken is. Bovendien heeft de kookplaat 4 verschillende kookzones met een vermogen van 2200W, wat betekent dat u gemakkelijk gerechten voor meerdere personen tegelijk kunt bereiden. Met de AREBOS glaskeramische kookplaat kunt u genieten van een heerlijke maaltijd met veel gemak en comfort.

5. Inventum VKI6010ZIL Vrijstaande inductie kookplaat

5/5

De Inventum VKI6010ZIL is een vrijstaande inductiekookplaat met 4 kookzones. De kookplaat heeft een zilverkleurig afwerking die perfect past bij iedere keuken. Het is een 1-fase kookplaat, dus je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken om te koken. De kookzones hebben elk 9 standen, waardoor je precies kunt instellen hoe je het gerecht wilt klaar maken. De kookplaat heeft ook een boost-functie waarmee je extra vermogen kunt toevoegen. Verder heeft de kookplaat een instelbare timer en een restwarmte indicatie. Om de kookplaat te bedienen hoef je alleen maar op de tiptoetsen te drukken. Ten slotte heeft de kookplaat ook een toetsenblokkering, waardoor je de kookplaat niet per ongeluk kunt inschakelen. Na het koken is de kookplaat eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

Dit was onze top 1-5 van de beste elektrische kookplaten 4 pits. Nog niet gevonden wat je zocht? Scroll verder om de top 6-10 elektrische kookplaten 4 pits te zien. Dit zijn stuk voor stuk ook hele goede elektrische kookplaten 4 pits.

6. Siemens 4-pits inductie kookplaat

5/5

De Siemens 4-pits inductie kookplaat EU631BEF1E biedt u als gebruiker veel voordelen. Het gebruik van inductie-technologie maakt het koken sneller en veiliger, terwijl het tegelijkertijd zuiniger is met energie. De 4-pits zijn individueel in te stellen, waardoor u flexibel kunt koken. Met de touchControl kunt u eenvoudig de afzonderlijke zones bedienen. De powerBoost functie biedt u de mogelijkheid om korte opwarmtijden te bereiken en vermogen tot 50% te verhogen. Bovendien is de kookplaat voorzien van een hittebestendig glazen kookplaat, die gemakkelijk schoon te maken is. De kookplaat heeft ook een automatische herkenning van pannen, waardoor uw pannen altijd op de juiste plaats staan. De Siemens 4-pits inductie kookplaat EU631BEF1E is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een innovatief en energiezuinig apparaat.

7. Inventum IKI6010 Inbouw inductie kookplaat

5/5

De Inventum IKI6010 inbouw inductiekookplaat is een stijlvolle oplossing voor elke keuken. Met de randloze kookplaat creëer je een prachtige strakke look in je keuken. Op de kookplaat zitten 4 kookzones, waarvan elk 9 verschillende standen heeft. Met de boostfunctie verwarm je elke kookzone extra snel. De kookplaat is ook voorzien van een timer en een toetsenblokkering en restwarmte indicatie voor extra veiligheid. Met de handige tiptoetsen bedien je de kookplaat eenvoudig. Na gebruik maak je de kookplaat gemakkelijk schoon met een vochtige doek. Met de Inventum IKI6010 inbouw inductiekookplaat heb je een krachtige en betrouwbare kookplaat die jouw keuken naar een hoger niveau tilt.

8. Bosch PUE711BB5D Serie 4 Inbouw Inductiekookplaat

5/5

Deze Bosch PUE711BB5D inbouw inductiekookplaat is een perfecte keuze voor iedereen die makkelijk en snel wil koken. Met 4 kookzones, 17 vermogensstanden en een touch display is deze kookplaat makkelijk te bedienen. De PowerBoost-functie zorgt ervoor dat je tot 50% sneller kunt koken, zodat je tijd bespaart terwijl je heerlijke gerechten bereidt. Ook heeft de kookplaat een timer met uitschakelfunctie om precies te koken. Om extra veiligheid te garanderen, is er ook een kinderslot op de kookplaat voorzien. De Bosch PUE711BB5D inbouw inductiekookplaat is een perfecte keuze voor als je makkelijk en snel wilt koken. Je kunt met deze kookplaat met preciesie koken, dankzij de timer met uitschakelfunctie. Ook hoef je niet bang te zijn om kinderen in de buurt te hebben, met het kinderslot op de kookplaat ben je extra veilig. Met 17 vermogensstanden en de PowerBoost-functie kun je tot 50% sneller koken en dankzij het touch display is de kookplaat makkelijk te bedienen.

9. Siemens EU61RBEB5D iQ100 Inbouw Inductiekookplaat

5/5

Deze Siemens EU61RBEB5D iQ100 inbouw inductiekookplaat is een echte must-have voor elke keuken. De kookplaat heeft een modern design en is voorzien van een kookzone met PowerBoost-functie. Met deze functie kan je snel water aan de kook brengen. Ook heeft de kookplaat een kookwekker waarmee kookzones automatisch worden uitgeschakeld na verloop van tijd. Daarnaast biedt de kookplaat ook een geweldige kinderbeveiliging. Met deze beveiliging worden alle functies van de kookplaat geblokkeerd. Deze functie wordt pas uitgeschakeld als de knop een paar seconden wordt ingedrukt. De Siemens EU61RBEB5D iQ100 inbouw inductiekookplaat is een ideale keuze voor elke keuken. Dankzij het moderne design past het bij elke stijl en het is eenvoudig te bedienen met een simpele aanraking. De 4 kookzones zijn gemakkelijk in te stellen en bieden de perfecte verhouding tussen energie-efficiëntie en kookgemak. Met de PowerBoost-functie wordt water binnen een mum van tijd aan de kook gebracht en met de kookwekker worden kookzones automatisch uitgeschakeld. Ook biedt de kookplaat een kinderbeveiliging voor extra veiligheid.

10. Inventum IKI6030 Inbouw inductie kookplaat

5/5

De Inventum IKI6030 Inbouw inductie kookplaat heeft een moderne look en is voorzien van 4 kookzones met elk 9 instelbare standen. De powermanagementfunctie maakt het mogelijk om je kookplaat aan te sluiten op 1 of 2 fasen. Elke kookzone heeft een boostfunctie waarmee je extra snel kunt verwarmen en een instelbare timer. De kookplaat is gemakkelijk te bedienen met tiptoetsen. Om het koken veiliger te maken is de kookplaat voorzien van een restwarmte indicatie, kookduurbegrenzing, kinderslot en pauzefunctie. Na het koken is de plaat gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. De Inventum IKI6030 Inbouw inductie kookplaat heeft een strak design en is voorzien van 4 kookzones met elk 9 instelbare standen. De powermanagementfunctie zorgt ervoor dat je de kookplaat op 1 of 2 fasen kunt aansluiten. Ieder vierkant heeft een boostfunctie voor snelle verwarming en een instelbare timer. Je kunt de kookplaat eenvoudig bedienen met tiptoetsen. Om het koken veiliger te maken heeft de kookplaat een restwarmte indicatie, kookduurbegrenzing, kinderslot en pauzefunctie. De kookplaat is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook simpel schoon te maken met een vochtige doek.

We hopen dat je een keuze hebt kunnen maken door het bekijken van onze top 10 reviews van elektrische kookplaten 4 pits. Keukenvandaag.nl reviewt meer dan alleen elektrische kookplaten 4 pits. Heb jij nog andere artikelen nodig voor in de keuken? Bekijk de verschillende top 10 lijstjes op onze site, zodat jij in één klap alle spullen besteld die jij nodig hebt voor in de keuken.

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over de best geteste elektrische kookplaten 4 pits

Onze experts hebben alle elektrische kookplaten 4 pits met elkaar vergeleken. Uit deze test is naar voren gekomen dat Tomado TIH5501B Inductiekookplaat over het algemeen de beste is. Dit betekent niet dat een van de andere producten niet goed is. Voor sommige consumenten is nummer 10 de beste, voor anderen de nummer 6. Vergelijk ze daarom zelf ook nog voor je een keuze maakt. 

Bij het vergelijken van de beste elektrische kookplaten 4 pits letten onze experts op van alles. Er wordt gekeken naar prijs-kwaliteit verhouding, naar bruikbaarheid en duurzaamheid. Er zijn vele factoren waarop wij een review baseren om deze zo goed mogelijk te maken. Daarenboven is de mening van de consument voor ons van groot belang. Zij bepalen immers uiteindelijk of een elektrische kookplaat 4 pits goed verwelkomd wordt op de markt.

Wanneer je een elektrische kookplaat 4 pits wilt bestellen kun je op een van de gele buttons klikken onder elke elektrische kookplaat 4 pits. Je wordt dan doorgestuurd naar een van onze partnerwebsites. Zij regelen de verkoop van de producten. Wij verkopen zelf geen producten, maar doen het onderzoek naar de beste producten per categorie.

De levertijd wordt bepaald door ons partnerbedrijf. Zij verkopen de producten tegen de laagste prijs. Als je een elektrische kookplaat 4 pits hebt uitgekozen, kun je op de gele knop klikken om naar deze website te worden doorgestuurd. Hier vind je ook alle informatie over het retourbeleid en de prijs.

Over de auteur

Jolijn van der Veen

Op keukenvandaag.com heb ik de beste keukenproducten voor je op een rijtje gezet.

Ik ben vroeger gestart als bakker en ben uiteindelijk de keuken in gegaan. De meeste inspiratie heb ik echter thuis opgedaan. Ik sta veel in mijn eigen keuken om gerechten te maken voor mijn man en vier kinderen.

Het maakt je leven een stuk makkelijker als je kwaliteit producten in huis haalt voor het bereiden van gerechten. Je wilt immers zo creatief en divers mogelijk te werk gaan om elke dag weer iets heerlijks voor te bereiden.

Lees in mijn blogs meer over de beste keukenproducten!

Meer informatie over deze best geteste elektrische kookplaat 4 pits reviews

Het is eigenlijk heel eenvoudig om uit deze top 10 de beste elektrische kookplaat 4 pits te kiezen. Er is voor ieder wat wils, van de beste prijs tot de beste kwaliteit. Dus zoek je jouw ideale kookplaat, dan kunnen we je alleen maar advies geven: neem de tijd om een goede keuze te maken. Bekijk de opties en kies uiteindelijk diegene die het beste bij je past. De kans is groot dat je hiermee de beste elektrische kookplaat 4 pits zal vinden, waar je jarenlang plezier van zult hebben!

Alle elektrische kookplaten 4 pits uit onze top 10 hebben een eerlijke review gekregen van onze experts. De volgorde in de lijst hoeft niet te betekenen dat een lager geplaatste elektrische kookplaat 4 pits minder goed is dan een hoger geplaatste. Ieder mens is namelijk uniek en hecht net weer andere waarde aan bepaalde facetten van een elektrische kookplaat 4 pits. Bekijk daarom zelf de top 10 beste elektrische kookplaten 4 pits en vergelijk ze met elkaar om tot de beste keuze voor jou te komen.

Kooptips voor het kopen van een elektrische kookplaat 4 pits

Bij het kopen van een elektrische kookplaat 4 pits zijn er veel mogelijkheden. Onze kooptips kunnen je hopelijk helpen bij deze keuze. Bedenk wat je budget is van te voren en baseer hier je keuze op. Een dure elektrische kookplaat 4 pits hoeft niet altijd de beste te zijn en een goedkope elektrische kookplaat 4 pits is niet bij voorbaat minder goed. Onze beste tip is om vooral te kijken welke elektrische kookplaat 4 pits het beste in jouw keuken past.

Disclaimer: wij verkopen zelf geen elektrische kookplaten 4 pits. Via de gele knoppen word je naar een van onze betrouwbare partnerwebsites gestuurd. Hier kun je de producten bestellen.

Gepubliceerd op: 29 dec. 2022